torsdag 7. januar 2010

Lang bildespesial fra jula 2009

Jula 2009 ble en rolig og koselig jul, til tross for Pjusk med leukemi, dement bestemor, plastjuletre og sprengkulde. Utendørs ble det faktisk nært opptil de beste barndomsminnene jeg har fra julen, med massevis av snø og perfekt sparkføre. Jeg må absolutt si meg fornøyd med jula.

Klikk på bildene for større versjon

Utsikt fra stuevindu - snø!




Nabopus kom på besøk på julemorgenen. Han ville nok gjerne inn for å slippe all den kalde snøen, men måtte nøye seg med en titt inn stuedøra.





Hjemme hos tante, hvor nabokattene bor.



Andre juledag holdt vi på å snø inne! Det så ihvertfall slik ut på terassen vår.. Stakkars Føvern hadde dårlig utsikt den dagen, men det tok broren min og jeg oss av.



Nyttårshelgen ble tilbrakt hos familien til Kjæremin, hvor Mitsi nå har blitt en stor jentepus.





Jeg hadde noen photosessions med vår kjære, fotogene Føvern. Det er alltid stas å ta bilder av ham.










Her er også noen bilder av broderiprosjektet jeg holder på med. Det første er hvordan bildet skal bli, og det andre er hvor langt jeg har kommet. Stingene er bittesmå, så det er veldig tidkrevende og pirkete arbeid, men jeg liker det.



Til slutt noen stemningsbilder fra juleheimen..







2 kommentarer:

Megastore sa...

Kjempefine bilder, Anja :)

Om jeg kan få gi et lite tips om fotografering så tror jeg at det øverste bildet av Mitsi ville vært enda litt bedre om du kunne fått bakgrunnen litt mer uklar - det gjøres enten vha "portrett"-programmet på kameraet, eller velge det manuelt ved å justere på blenderen (evt. kan man i ettertid bruke 'blur'-layer på bakgrunnen).

Synes bildene av Føvern var veldig morsomme :D

Megastore sa...

..._enda_ mer uklar bakgrunn, altså :)